Wim Kaljouw: 'Toekomstvisie voor Flevoland laten schrijven'

vrijdag 18 december 2015
timer 1 min
‘D
‘De provincie Flevoland werkt aan de totstandkoming van een nieuwe mobiliteitsvisie. De huidige visie dateert uit 2006 en is aan vervanging toe. Tussen 2006 en 2015 is er veel veranderd. De snelle opkomst van sociale media, mobiele diensten en technologische ontwikkelingen hebben nu al grote invloed op de mobiliteit en dat zal de komende jaren alleen maar sterker worden.

Zekerheden vallen weg

Ook de ontwikkeling van de provincie Flevoland komt in een nieuwe fase. Waar in het verleden er heel concrete plannen werden gemaakt over bijvoorbeeld het aantal te bouwen woningen en de infrastructuur die hierbij hoort, vallen allerlei zekerheden nu weg.

Gesprek op gang gekomen
Binnen de provincie waren er tal van beelden over de toekomst van Flevoland, maar die werden gevoed vanuit de huidige beleidsvraagstukken. Daarom is ervoor gekozen om een externe partij een toekomstvisie voor Flevoland te laten schrijven. Dit ter inspiratie voor de nieuwe mobiliteitsvisie, maar ook voor de omgevingsvisie die in ontwikkeling is. Met deze toekomstvisie is het gesprek op gang gekomen over de relevante ontwikkelingen en de gevolgen die dit heeft voor het mobiliteitsbeleid van Flevoland.’

Wim Kaljouw, beleidsmedewerker regionale planvorming verkeer en vervoer, provincie Flevoland

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.