SURF Pop Up call voor kleine projecten

woensdag 13 juli 2016
timer 2 min

Voor kleine projecten die nadere invulling geven aan de Maatschappelijke Opgaven die genoemd worden in het SURF-programma, kunnen onderzoekers namens een consortium financiering aanvragen. SURF staat voor Smart Urban Regions of the Future. Met dit financieringsinstrument voor kortlopende SURF-projecten kan de Raad van Toezicht van VerDuS inspelen op de behoefte aan kennis over nieuwe ontwikkelingen en ad-hoc vragen.

Binnen de SURF-thematiek zijn nog wat ‘witte vlekken’. Doel van de SURF Pop Up-projecten is om de kwaliteit en de relevantie van het SURF-programma als geheel te verhogen gedurende de looptijd van het SURF-programma. Zo kan later in het programma bijvoorbeeld ook worden ingespeeld op nieuwe vragen die opkomen uit de vijf toegekende grote SURF-projecten en de toegekende middelgrote projecten (in het kader van JPI Urban Europe).

Deadlines
Er zijn geen deadlines: er kan doorlopend worden ingediend vanaf de openstelling in juli 2016. Het instrument sluit wel op donderdag 1 december 2016 om 14:00 CET. Mocht het beschikbare budget voor deze call for proposals vóór deze datum besteed zijn, wordt de call eerder gesloten. Op de NWO-website zal worden aangegeven hoeveel budget er nog beschikbaar is. De informatie op deze website zal eens per maand worden geactualiseerd.

Kijk voor alle informatie over de Pop Up-call op de NWO-website.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.