Ding mee naar de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2012

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min
Op 19 april wordt de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2012 uitgereikt tijdens het tweejaarlijks Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC).

De prijs wordt toegekend aan een succesvol, gerealiseerd en innovatief project op het gebied van verkeersveiligheid. Dit kunnen initiatieven zijn van betrokken ouders of scholen, maar ook bedrijven, onderzoeksinstituten en overheden kunnen met hun project voor de prijs in aanmerking komen. Iedereen mag meedingen.


Deze prijs is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid SWOV, Veilig Verkeer Nederland en de ANWB.

Criteria

De jury zal de inzendingen beoordelen op een aantal criteria:
1. In aanmerking komen afgeronde, innovatieve projecten die een belangrijk, aantoonbaar en positief effect hebben op de verkeersveiligheid.
2. Belangrijk is dat het te belonen initiatief méér is dan alleen een noodzakelijke oplossing voor een bestaand probleem: het moet anderen inspireren en aanzetten om zelf aan de slag te gaan.
3. Daarnaast moet het project samenwerking tussen partijen stimuleren, en
4. het initiatief moet een blijvend effect hebben.

Uit de ingediende projecten wordt een selectie gemaakt; deze projecten worden genomineerd voor de prijs. De genomineerden krijgen de kans om hun nominatie uit te werken en te presenteren. Ook worden deze projecten getoond op de kennismarkt van het congres. De uiteindelijke winnaar wordt door het publiek gekozen.

Wilt u een project indienen?
Als uw project aan bovengenoemde criteria voldoet, kunt u via het aanmeldingsformulier uw project indienen. Eventuele vragen kunt u mailen naar verkeersveiligheidsprijs@minienm.nl

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.