Beheer P+R De Uithof gaat naar P1

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

P1 heeft de aanbesteding voor het beheer van P+R De Uithof in Utrecht gewonnen. Daarmee beheert P1 de grootste bovengrondse parkeergarage van Nederland.

P1 verzorgt al de exploitatie en het beheer van meer dan zestig parkeervoorzieningen in Nederland. P+R De Uithof ligt direct naast de A28 (afslag 2) op het terrein van De Uithof in Utrecht. Op 1 oktober opent de P+R haar slagbomen.

Bonus: gratis OV
Met de realisatie van P+R De Uithof krijgt Utrecht er 2.000 parkeerplaatsen bij. Van de 2.000 parkeerplaatsen zijn 1.500 parkeerplaatsen gereserveerd voor medewerkers van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Universitair Medisch Centrum Utrecht en toekomstige partijen in het Utrecht Science Park. De overige 500 parkeerplaatsen zijn bedoeld voor P+R gebruik. P+R gebruikers kunnen voor € 4,50 een hele dag parkeren en gratis gebruiken maken van het openbaar vervoer in Utrecht.

 
Auteur: Marieke Hut

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.