Zoeff van station Schiedam naar bedrijventerreinen

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Op 5 februari lanceerden RMC en De Zakenpartner de shuttledienst ZOEFF. Deze shuttle rijdt tussen station Schiedam en de bedrijventerreinen Spaanse Polder en Noord-West. ZOEFF is bedoeld voor iedereen die op de bedrijventerreinen moet zijn en de dienst biedt een mooi alternatief voor de auto.

De shuttle kan via de website en app gereserveerd worden, waarna mensen voor de deur worden afgezet. De Spaanse Polder en Noord-West zijn in de spits met de auto niet goed bereikbaar. Dat levert vertragingen op voor werkgevers, werknemers en voor leveranciers. In de week van 6 tot en met 13 februari kunnen mensen ZOEFF gratis uitproberen.

De Verkeersonderneming juicht dit initiatief toe. ZOEFF maakt onderdeel uit van de Marktplaats voor Mobiliteit waarop meer dan 30 alternatieven voor de auto in de spits te vinden zijn. Deze shuttleverbinding zorgt ervoor dat het openbaar vervoer een aantrekkelijk alternatief wordt voor de auto in de spits.

Meer informatie is te vinden op www.zoeff-rotterdam.nl.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.