Zevende EVA-app helpt automobilisten snel naar AutoRAI

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Tussen vrijdag 17 april en zondag 26 april bezoeken naar verwachting zo’n 270.000 mensen de AutoRAI in de Amsterdam RAI. Om automobilisten te helpen om zo snel mogelijk te parkeren bij de RAI en de instroom van dit evenementenverkeer in de stad te reguleren is een speciale smartphone-app ‘Met EVA naar de AutoRAI’ ontwikkeld.

Bezoekers krijgen via deze app een persoonlijk reisadvies naar de beste parkeerlocatie bij de RAI en actuele gegevens over de parkeercapaciteit en de situatie op de weg. Zo voorkomt EVA dat iedereen dezelfde route naar één parkeerplaats neemt.

PPA

EVA is onderdeel van PraktijkProef Amsterdam (PPA); een grootschalige proef die zich richt op het verminderen van files in de regio Amsterdam. PPA is een initiatief van de Minister van Infrastructuur en Milieu en wordt uitgevoerd in samenwerking tussen Rijkswaterstaat, de gemeente Amsterdam, de provincie Noord-Holland en de stadsregio Amsterdam.

7e EVA-app

Als onderdeel van de PPA ondersteunt EVA tien verschillende evenementen, met een eigen app per evenement. Deze zevende EVA app is speciaal ontwikkeld voor de AutoRAI in de Amsterdam RAI. ‘Met EVA naar de AutoRAI’ is te downloaden via deze link.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.