Wint u de Driven Award voor slimme mobiliteit?

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

Bedenkers van slimme mobiliteitsoplossingen zorgen ervoor dat weggebruikers schoner, sneller en veiliger door het verkeer kunnen. Daarom reikt de gemeente Helmond een allereerste Driven Award uit op de Automotive Campus in Helmond voor de beste mobiliteitsoplossing. Tot maandag 9 februari kunnen bedrijven een mobiliteitsoplossing indienen voor deze eerste editie van de Driven Award.

Bij de oplossingen kan het gaan om oplossingen uit de regio zelf of daarbuiten. En om ideeën die in de regio Helmond gestalte kregen en kunnen krijgen. Het belangrijkste is dat ze bewijzen dat je voor mobiliteit niet in de grote wereldsteden hoeft te zijn, maar gewoon in ‘Smart City’ Helmond.

Inschrijving kan nog tot 9 februari

Inzendingen voor de Driven Award kunnen tot 9 februari 2015 worden aangemeld via www.drivenbyhelmond.nl/award.

Er gelden drie criteria:

  1. Innovatief: de oplossing is nog niet eerder in deze vorm toegepast.
  2. Slim: het idee biedt een zinvolle meerwaarde op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, comfort en/of een vlotte verkeersdoorstroming.
  3. Zichtbaar: de oplossing is daadwerkelijk gerealiseerd en past bij Helmond als City of Smart Mobility.

Deskundige jury selecteert 10 genomineerden

Alle voorgedragen oplossingen worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit: Ewit Roos (TU/e), Ferry Smith (ANWB), Joelle van den Broek (DITCM), Gert Blom (BBZOB) en Erik de Vries (gemeente Helmond). Uit de inzendingen kiest de jury maximaal10 genomineerden. De winnaar wordt 1 april tijdens het slotevent van de Automotive Week bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Driven Award.

Naast de Driven Award 2015 zal ook een Driven publieksprijs en Driven aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemers worden uitgereikt. Voor deelnemers die meedingen naar de aanmoedigingsprijs hoeft het project nog niet zichtbaar te zijn. Een goed uitgedacht concept met businessplan voldoet, zolang het maar raakvlakken heeft met slimme mobiliteit.

De prijzen

Naast de Driven Award ontvangen de winnaars een Driven gevelbord en een oorkonde. De Driven aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemers bestaat uit een geldbedrag van 2500 euro voor het opzetten van hun bedrijf en professionele begeleiding vanuit de TU/e hierbij. Daarnaast kunnen winnaars van de Driven Award uiteraard rekenen op publiciteit en interessante nieuwe contacten in de branche.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.