Wie wil gedeputeerde Eddy van Hijum op de werkvloer?

woensdag 12 augustus 2015
timer 1 min
Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie, van de provincie Overijssel wil de werkvloer op om praktijkervaring op te doen en vraagt daarom een MKB-stageplaats in de sectoren Bouw, Logistiek en Maakindustrie.

Het MKB staat voor tal van uitdagingen om zich de ontwikkelen en om innovaties tot stand te brengen. Provincie Overijssel wil daarbij optimaal ondersteunen en het economische beleid op die uitdagingen afstemmen.

Daarom vraagt Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie, het MKB om hem een stageplaats te gunnen en zo de dagelijkse praktijk van het bedrijf te ervaren.

Stages van een halve dag

De stages, een halve dag per bedrijf, vinden plaats in de maanden september, oktober en november van dit jaar. Aansluitend op de stages volgt op 11 december een rondetafelbijeenkomst waar de ervaringen worden gedeeld en de basis wordt gelegd voor de aanscherping van het economische beleid van provincie Overijssel.

Stagebedrijven kunnen zich tot dinsdag 25 augustus aanmelden via de website www.overijssel.nl/vanhijumoverdevloer.

Eddy van Hijum,, gedeputeerde Economie van de provincie Overijssel, wil graag de werkvloer op om de dagelijkse praktijk van bedrijven te ervaren.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.