Werving Spitsmijden Haaglanden gestart

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
De
De werving voor het project Spitsmijden Haaglanden is gestart. Werkgevers in het projectgebied (zie kaartje) kunnen partner worden van Spitsmijden Haaglanden. Medewerkers van deelnemende bedrijven krijgen een beloning als zij de auto tijdens spitsuren laten staan.

KPN, Siemens en Rabobank voeren het project uit. Het Stadsgewest Haaglanden is opdrachtgever.

 

Spitsmijden Haaglanden
In het projectgebied werken ruim 250.000 mensen. Wie deelneemt aan het project, ontvangt maximaal 80 euro per vijf weken als ze de spits met de auto mijden. De beloningsperiode begint in december en duurt een jaar.

 

Bereikbaar Haaglanden
Spitsmijden Haaglanden maakt onderdeel uit van het convenant Bereikbaar Haaglanden. Door het convenant te ondertekenen geven bedrijven aan actief te willen werken aan de bereikbaarheid van Haaglanden.

Spitsmijden Haaglanden is één van de mobiliteitsprojecten waarover het ministerie van Verkeer en Waterstaat met zes regio’s in Nederland afspraken heeft gemaakt. Het ministerie levert een belangrijke financiële bijdrage aan het project.

Meer informatie

 
Auteur: Joske van Lith

Werkgevers met een vestiging binnen dit projectgebied worden uitgenodigd deel te nemen aan Spitsmijden Haaglanden.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.