Werknemers testen Veluwelijn

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Vanaf 9 december kunnen werknemers op bedrijventerreinen langs de Veluwelijn de busdienst gratis proberen. VCC Oost promoot in opdracht van de provincie Gelderland en in samenwerking met Syntus het gebruik van de bus naar bedrijventerreinen om de bereikbaarheid te verbeteren en files te verminderen.

Vanaf maart dit jaar rijden de bussen van de Veluwelijn (lijnen 201, 202 en 203) volgens een verbeterde dienstregeling. De meeste busreizigers ervaren deze veranderingen als erg prettig. Om ook werknemers, werkzaam bij de bedrijven die gelegen zijn aan de route van de Veluwelijn, het gemak van de bus te laten ervaren kunnen zij met een forensenkaart de bus elf keer gratis proberen.

Reiscoach

Om de actie onder de aandacht te brengen is er een campagne ontwikkeld. Deze richt zich op een vijftal grotere bedrijventerreinen bij Apeldoorn, Vaassen, Heerde en Zwolle. De bedrijven worden bezocht door een reiscoach of ontvangen een folder op maat waarin staat welke buslijn en –haltes het meest geschikt zijn.

De actie loopt tot en met 28 februari 2013.

 
Auteur: Julia Breeuwsma

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.