Wegbeheerders ontmoeten een week lang wegbeheerders

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Van 2 tot en met 6 juni 2014 organiseert platform WOW (Wegbeheerders Ontmoeten Wegbheerders) de week van de WOW-factor. WOW wil hiermee stimuleren dat (vaar)weg- en waterbeheerders elkaar ontmoeten en stilstaan bij samenwerken en uitwisseling.

Ontmoeten, ontbijten, speeddates, inspiratie opdoen of een dag meelopen met een collegabeheerder.  Deze activiteiten staan centraal in de week. Ook organiseert WOW de WOW Young Professional Challenge.

Meekijken, meedoen en winnen
Tijdens de week van de WOW-factor wil de organisatie minimaal honderd beheerders bij elkaar laten meelopen. In verschillende regio's komen thema's zoals Assetmanagement, Inkoop en Aanbesteding en de diverse acties van het Young Professional Network aan bod. Jonge professionals (tot 36 jaar) kunnen meedoen met de WOW YPN Challenge, waarbij ze met een groep deelnemers uit verschillende organisaties een uitdaging aangaan een relevant vraagstuk uit te werken.

Aan het einde van de week presenteren de groepen hun uitwerking aan een jury en wordt de winnaar bekend gemaakt. De prijs: per persoon twee kaartjes voor de Efteling en een workshop/training naar keuze met een maximale waarde van 1500 euro. Meer informatie over de week en aanmelden staat op de WOW-site.

 
Auteur: Marieke Hut

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.