Website KpVV gaat op in website CROW

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Per vandaag (1 april) gaat de website van KpVV op in de website van CROW. Alle oorspronkelijke KpVV-producten, zoals bijvoorbeeld de publicaties, tools, praktijkvoorbeelden en terugblikken, zijn nu makkelijk vindbaar op de website van CROW.Alle producten op het gebied van verkeer en vervoer, die van KpVV én van CROW, staat nu op een plaats: de bibliotheek (www.crow.nl/vvbibliotheek).

Sinds 2009 is het KpVV een onderdeel van CROW. Op 1 januari 2013 is het KpVV samengegaan met het cluster Verkeer en Vervoer van CROW. In het afgelopen jaar is er druk gewerkt aan het maken van koppelingen op inhoudelijk vlak, met als resultaat diverse producten. Met de nieuwe naam CROW KpVV is de integratie compleet.

 
Auteur: Marieke Hut

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.