V&W ontwikkelt subsidieprogramma’s mobiliteitsmanagement

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
He
Het ministerie van Verkeer & Waterstaat ontwikkelt twee subsidieprogramma's door die betrekking hebben op mobiliteitsmanagement. De al eerder aangekondigde subsidie Innovatief Mobiliteitsmanagement is in de laatste fase van ontwikkeling en wordt naar verwachting in de loop van februari gepubliceerd. Daarnaast loopt er een traject voor MKB-vouchers.

Met een MKB-voucher kunnen MKB-bedrijven binnenkort een mobiliteitsexpert inhuren die hen helpt bij het invoeren van passende maatregelen op het vlak van mobiliteitsmanagement. Deze regeling is enkele maanden vertraagd om met alle betrokken partijen de juiste juridische financieringsstructuur te kunnen vinden. Maar die structuur is nu gevonden en op korte termijn selecteert het ministerie in samenwerking met de Taskforce een regisseur die de regeling snel kan opstarten.

Meer informatie

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.