VVN Verkeersexamen-app wint internationale prijs

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De VVN Verkeersexamen-app van Veilig Verkeer Nederland is bekroond met een Digital Communication Award in de categorie verenigingen. Deze Europese communicatieprijs werd vrijdag in Berlijn uitgereikt. De makers van de app, Glasnost en IJsfontein, namen de award in ontvangst namens VVN.

VVN wil met de Verkeersexamen-app een dialoog stimuleren tussen kind en ouder om het jaarlijks praktisch verkeersexamen te gaan oefenen op straat. De app is in opdracht van VVN ontwikkeld door communicatiebureau Glasnost en gebouwd door educatiespecalist IJsfontein. De app is al meer dan 120.000 keer gedownload, waarmee bijna 70 procent van de 175.000 deelnemers aan het VVN Verkeersexamen werd bereikt. De ontwikkeling gaat door en in 2015 worden er nieuwe functies aan de app toegevoegd.

600 inzendingen
Rob Stomphorst, woordvoerder VVN: ‘Wij hadden gerekend op 20.000 downloads, 50.000 was het streefgetal, maar meer dan 120.000 is boven alle verwachtingen’. De internationale Digital Communication Award had op basis van 600 inzendingen 190 cases genomineerd in 38 verschillende categorieën: van geïntegreerde campagnes tot aan employer branding. Vrijdag werden door een deskundige jury bestaande uit 41 leden alle nominaties beoordeeld en tijdens een Gala in het Wintergarten Variete in Berlijn de awards uitgereikt.

de Verkeersexamenapp van VVN heeft een internationale prijs gewonnen

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.