Vrije Universiteit en VUmc richten parkeerbedrijf op

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De Vrije Universiteit Amsterdam en VU medisch centrum hebben het Parkeerbedrijf VU-VUmc opgericht, dat alle bestaande en toekomstige parkeervoorzieningen in eigendom van VU en VUmc exploiteert. Partner voor het beheer van de parkeervoorzieningen is de komende 5 jaar Interparking. Interparking is via een Europese aanbesteding geselecteerd.

Tot voor kort werden de taken met betrekking tot parkeren door verschillende afdelingen van VU en VUmc uitgevoerd. VU en VUmc hebben nu gekozen zowel de exploitatie als beheer van parkeervoorzieningen te professionaliseren. Met het gemeenschappelijk parkeerbedrijf zetten VU en VUmc in op het optimaliseren van het gebruik van de bestaande en toekomstige parkeercapaciteit en op kostenefficiënt werken.

 

1660 parkeerplaatsen

Interparking verzorgt vanaf medio februari het beheer van de tien parkeervoorzieningen van VU en VUmc met in totaal ruim 1660 parkeerplaatsen. Interparking heeft hier ervaring mee, zoals bij de ziekenhuizen: Ziekenhuis Groep Twente (Almelo en Hengelo), Ziekenhuis Rijnstate en het Vlietland Ziekenhuis.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.