Vipre BV mag tot 2012 alternatief ov aanbieden

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De stadsregio Rotterdam heeft Vipre bv ontheffing verleend om tot en met 2012 met luxe kleine busjes personen in de stadsregio te vervoeren. De busjes zijn ingericht voor het vervoer van maximaal 9 personen, waarvan één persoon, op vrijwillige basis, optreedt als chauffeur.

In 2010 zal worden gereden met vier lijnen. De lijnen 1 en 2 verrichten vervoer vanuit het concessiegebied Voorne-Putten/Rozenburg van Connexxion naar het RET-concessiegebied en de lijnen 3 en 4 verrichten openbaar vervoer binnen het RET-concessiegebied. Met de lijnen worden werknemers van Shell vervoerd van hun woonadressen naar de Shell-raffinaderij aan de Vondelingenplaat. Er wordt gereden volgens een dienstregeling en het vervoer staat in principe voor iedereen open. De bestaande concessiehouders, RET en Connexxion, hebben aangegeven dat zij geen bezwaar hebben tegen de ontheffingverlening, aldus de Stadregio.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.