Video Resultatendag Beter Benutten beschikbaar

woensdag 5 augustus 2015
timer 1 min

Terugkijken op de highlights van de Resultatendag 2015 van de Beter Benutten programma’s kan. Binnen 4 minuten heeft u een overzicht van de prijzen en onderwerpen die deze dag aan de orde kwamen, evenals reacties van de minister, van de programmadirecteur Beter Benutten en van bezoekers.

Op 25 juni 2015 presenteerden 12 regio’s de resultaten van het eerste deel van Beter Benutten. Met verhalen, projecten en workshops in DeFabrique in Utrecht.

Werknemers die de fiets pakken in plaats van de auto, reizigers die gebruikmaken van slimme informatiediensten om de spits te mijden en schepen die sneller kunnen doorvaren dankzij intelligente transportsystemen. Tijdens Resultatendag vertelden de regio's onder het thema ‘Bereikt in Mobiliteit’ de verhalen achter alle inspanningen.

Kijk voor meer informatie op http://resultatendag.beterbenutten.nl

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.