Vialis en Nedap starten samenwerking DVM en parkeren

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Vialis koppelt haar ViValdi-systeem voor dynamisch verkeersmanagement met het SENSIT-systeem voor draadloze parkeerdetectie van Nedap.

Met deze samenwerking willen beide bedrijven de verkeersdoorstroming in Nederlandse steden verbeteren en het parkeren makkelijker maken.

DVM

Een groot aantal gemeenten in Nederland maakt gebruik van ViValdi om verkeersstromen te optimaliseren. Het systeem van Vialis staat in verbinding met verkeergerelateerde technologieën, zoals verkeersregelinstallaties (VRI) en bewegwijzeringsystemen.

Parkeren

Nedap levert draadloze sensoren SENSIT die de parkeerbezetting in kaart brengt. De samenwerking tussen Vialis en Nedap moet ervoor zorgen dat automobilisten naar vrije parkeerplekken in de stad worden verwezen. Dit vermindert het zoekverkeer en verbetert de benutting van de bestaande parkeercapaciteit.

Beide partijen verwachten op korte termijn het geïntegreerde systeem in de praktijk te kunnen toepassen.

 
Auteur: Joske van Lith

De SENSIT sensoren van NEDAP AVI brengen de parkeerbezetting in kaart en worden nu gekoppeld aan het Vivaldi-systeem van Vialis

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.