VerkeerTalk: Spitsmijdingen als businesscase op Dag van Verkeer en Mobiliteit

donderdag 19 november 2015
timer 2 min
Ae
Aernout van der Bend van De Verkeersonderneming verzorgt met BNV Mobility, de tweede van vier VerkeerTalks op de Dag van Verkeer en Mobiliteit in Houten op 26 november. In hun presentatie gaan zij in op Spitsmijdingen als businesscase. Deze Talks vinden plaats naast 'het redactielokaal' op de beursvloer van Verkeer in Beeld, Verkeerskunde en P 24.

'Bereikbaarheid is niet alleen de verantwoordelijkheid van de overheid', aldus Aernout van der Bend, directeur van De Verkeersonderneming. Tot enkele jaren geleden was alleen de overheid verantwoordelijk voor bereikbaarheid. Maar tijden veranderen.

Marktplaats voor Mobiliteit

De Verkeersonderneming werkt in de Rotterdamse regio al langer samen met andere overheden, bedrijfsleven en inwoners aan een betere bereikbaarheid. Met de start van de Marktplaats voor Mobiliteit wordt onderzocht of businesscases kunnen worden gemaakt van spitsmijdingen.


My JINI

BNV Mobility schreef zich met My JINI in voor deze Marktplaats. Overheid en bedrijfsleven vertellen tijdens deze VerkeerTalk over de constructie en de voor- en nadelen, maar prikkelen ook het publiek met scherpe stellingen.

 
VerkeerTalk bijwonen?
Deze VerkeerTalk duurt van 11.30 uur tot 12.15 uur. De talk vindt plaats in het lezingentheater bij stand 1.900 van Acquire Publishing, uitgever van onder meer Verkeer in Beeld en Verkeerskunde en mediapartner van de Dag van Verkeer & Mobiliteit op 26 november, Expo Houten. Wees zeker van een plek en meld u nu vast aan op de website van de beurs: www.verkeerenmobiliteit.nl.

Kom langs bij het redactielokaal naast de VerkeerTalks en werk mee aan de nieuwsbrief van de Dag van Verkeer en Mobiliteit. Vertel wat u heeft geleerd of heeft ingebracht.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.