VerkeerTalk gebruikersgerichte ITS-diensten op Dag van Verkeer en Mobiliteit

maandag 23 november 2015
timer 2 min
Lu
Luuk Verheul van Connecting Mobility verzorgt de vierde VerkeerTalk op de Dag van Verkeer en Mobiliteit in Houten op 26 november. In zijn Talk gaat Verheul in de praktische toepassing van gebruikersgerichte ITS-diensten. Deze Talks vindt plaats om 14.30 uur naast 'het redactielokaal' op de beursvloer van Verkeer in Beeld, Verkeerskunde en P 24.

Connecting Mobility werkt met partners hard aan de ontwikkeling en opschaling van Intelligente Transport Systemen (ITS) waarbij weggebruikers, voertuigen, verkeerslichten en andere informatiesystemen steeds meer met elkaar communiceren en samenwerken.  

 

Van pilot naar toepassing

In de komende jaren zullen vele ITS-functionaliteiten hun weg vinden van de (technische) pilot naar de toepassing in gebruikersgerichte diensten in de praktijk.

Verdienmodel
Luuk Verheul schetst aan de hand van een aantal voorbeelden een beeld van hoe zulke  gebruikersgerichte diensten eruit kunnen zien, wanneer we ze kunnen verwachten en wat hiermee voor de verschillende actoren te winnen valt. Dat wil zeggen: wegbeheerders, weggebruikers, bedrijfsleven, logistiek en service providers.

Eerste stappen
Verheul kijkt in deze sessie graag met u voorbij de technische functionaliteiten en richt zich aan de hand van paar praktische voorbeelden op de baten voor u en uw (toekomstige) samenwerkingspartners, en probeert praktisch invulling te geven aan de eerste stappen.

VerkeerTalk bijwonen?
Deze VerkeerTalk duurt van 14.30-15.15. De Talk vindt plaats in het lezingentheater bij stand 1.900 van Acquire Publishing, uitgever van onder meer Verkeer in Beeld en Verkeerskunde en mediapartner van de Dag van Verkeer & Mobiliteit op 26 november, Expo Houten. Wees zeker van een plek en meld u nu vast aan op de website van de beurs: www.verkeerenmobiliteit.nl.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.