Verkeerswethouders houden spreekuur voor kinderen

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De wethouders verkeer van de genomineerde gemeenten voor de titel ‘Fietsstad 2011’ houden spreekuur voor kinderen.

Bij de verkiezing van Fietsstad 2011 is er extra aandacht voor het thema ‘Onderweg naar school'. De kinderen kunnen tijdens de spreekuren hun ervaringen met fietsen naar school en hun ideeën om dat nog veiliger en leuker te maken, delen met de wethouders.

Fietsstad 2011
De Fietsersbond organiseert dit jaar voor de vierde maal de Fietsstadverkiezing. Met het uitreiken van deze titel wil de Fietsersbond gemeenten belonen die een voorlopersrol vervullen bij het bevorderen van prettig en veilig fietsen. Dit jaar zijn de gemeenten Harderwijk, Groningen, Houten, Pijnacker-Nootdorp en ’s-Hertogenbosch genomineerd. Op 17 november maakt de Fietsersbond de winnaar bekend.

 
Auteur: Joske van Lith

Kinderen kunnen met de wethouders verkeer van de genomineerde gemeenten hun ervaringen delen met fietsen naar school en hun ideeën om dat nog veiliger en leuker te maken.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.