Vakblad Verkeerskunde nieuwe stijl met bijlage Trends 2012

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

Het vakblad Verkeerskunde is vandaag verschenen in een nieuwe layout en met een speciale bijlage Trends 2012. Het vakblad heeft met advies van ‘bladenspecialist’ Rob van Vuure een ‘make over’ ondergaan om het verkeerskundig vakgebied nog beter toegankelijk te maken.

Met de speciale bijlage Trends 2012 wordt een goed beeld geschetst van de verkeerskundige ontwikkelingen van afgelopen jaar en een heldere visie gegeven op de jaren voor ons. Belangrijke spelers in de markt (Vialis, Strukton, VID, Tomtom, Siemens, BAM infratechniek, Nedap AVI, Wantogo) geven in grote interviews hun kijk op de zaak. Vanuit belangenbehartiging (ANWB) wordt een mobiliteitsvisie gegeven. De wetenschap (PAO) ziet kansen voor wetenschappelijk kennisoverdracht.

Mulitmediale platform Verkeerskunde

Het vakblad Verkeerskunde is al ruim 60 jaar de ‘vaandeldrager’ van het tegenwoordig multimediale platform Verkeerskunde (site, nieuwsbrief, twitter, congressen). Nieuws en informatie op het vakgebied in print wordt volgens onderzoek nog erg hoog gewaardeerd. Om de leesbaarheid te vergroten is er gekozen voor een nieuw lettertype en met een nieuwe layout is de toegankelijkheid verder verbeterd.

Uitwisselen informatie verkeer en vervoer

Verkeerskunde biedt een onafhankelijk platform voor het uitwisselen van wetenschappelijk verantwoorde informatie over verkeer en vervoer. Naast een abonnement op de gratis nieuwsbrief, kunt u ook een gratis proefexemplaar van Verkeerskunde 8 en Trendwatch 2012 aanvragen.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

Vakblad Verkeerskunde nieuwe stijl met bijlage Trends 2012

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.