Uit de auto? Forse korting op e-tweewieler

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Automobilisten in de regio Rotterdam die de auto laten staan en overstappen op de (elektrische) fiets of elektrische scooter voor hun woon-werkafstand, krijgen maximaal 550 euro korting op de aanschaf van een tweewieler.

De Verkeersonderneming geeft de korting al sinds 2008, maar nu doet ook de stadsregio Rotterdam een duit in het zakje. Bovendien zijn de voorwaarden voor deelname nog eenvoudiger.

Om voor de regeling in aanmerking te komen geldt een minimale woon-werkafstand van 5 kilometer en de bereidheid om gemiddeld twee dagen per week de auto te laten staan en met de fiets, e-bike of e-scooter naar het werk te gaan. Automobilisten die in aanmerking willen komen voor deze korting kunnen zich aanmelden via de website van de Verkeersonderneming.

Rotterdamse automobilisten krijgen tot maximaal 550 euro korting op de aanschaf van een elektrische scooter of (e)fiets voor hun woon-weerkverkeer

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.