Tweede OV-chipkaart-contract met zakelijke markt

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

Na Mobility Mixx, tekende nu ook Regiecentrale BV een contract met Trans Link Systems (TLS), het bedrijf achter de OV-chipkaart.  Meerdere partijen zijn met TLS in gesprek om ook de OV-Chipkaart aan te bieden in combinatie met andere mobiliteitsdiensten.

Zo gauw partijen aan de benodigde eisen voldoen, biedt TLS de mogelijkheid aan om de OV-chipkaart zakelijk aan te bieden, aldus de TLS. De Regiecentrale biedt de OV-chipkaart – voor alle vormen van openbaar vervoer- aan in combinatie met de OV-fiets en met de mogelijkheid om  auto’s, scooters en fietsen elektrisch op te laden. Tot op heden was het aanbieden van een OV-chipkaart voorbehouden aan de openbaar vervoerbedrijven en TLS.

OV-chipkaart voor zakelijke markt
Regiecentrale streeft ernaar om in het tweede kwartaal van 2013 de eerste kaarten via haar relaties uit te geven. Regiecentrale zal deels  aansluiten op de dienstverlening van TLS en daarnaast een aantal unieke services toevoegen,  zoals  abonnementenadvies en check out service. Daarnaast wordt de klant de mogelijkheid geboden om alle transacties in te zien.  Binnen afzienbare tijd belooft Regiecentrale dat er naast OV-fiets en elektrisch laden, ook andere aanbieders op de zakelijke OV-chipkaart aangesloten kunnen worden, waardoor meer reisproducten ontsloten worden.

OV-chipkaart komt langzaamaan beschikbaar voor zakelijke markt

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.