Truckparking Rotterdam beloont chauffeurs die spitsmijden

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Vrachtwagenchauffeurs die tijdens de spits – tussen 15.00 en 18.00 uur – gebruikmaken van één van de drie bewaakte Truckparkings in de Waalhaven en Botlek in de haven van Rotterdam, worden beloond met gadgets.

Om chauffeurs te belonen die vaak Spitsmijden is er een spaarsysteem opgezet om deze bezoeken bij te houden. Hierbij krijgen de Spitsmijders bijvoorbeeld na 25 bezoeken een gratis handdoek.  Elk half jaar komen de deelnemende chauffeurs met het hoogst aantal Spitsmijdingen in aanmerking voor onder andere een Ipad of Smartphone.

100 spitsmijdingen in avondspits
De Verkeersonderneming en PCH Parking & Facility Services willen met Spitsmijden de bereikbaarheid van de Rotterdamse havens verbeteren. Het doel is het realiseren van ten minste 100 Spitsmijdingen in de avondspits.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.