Timo Huges volgt Bert Meerstadt op bij NS

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Op voordracht van de raad van commissarissen heeft de Minister van Financiën Drs T.H. Huges (48) benoemd tot president-directeur per 1 oktober 2013. Hij volgt Ir A. Meerstadt MBA (51) op die sinds 1 oktober 2001 lid van de directie is en sinds 1 januari 2009 president-directeur.

Timo Huges is momenteel directievoorzitter van Koninklijke Bloemenveiling FloraHolland en van 2006 tot 2008 was hij algemeen directeur van Coöperatie Bloemenveiling Aalsmeer.

Na een twaalfjarig NS leiderschap heeft Bert Meerstadt aan de Raad van Commissarissen aangegeven toe te zijn aan een nieuwe stap en zijn werkzaamheden als president-directeur over te willen gaan dragen.

Fyra
De Telegraaf meldt op maandag 3 juni dat NS heeft besloten te stoppen met de Fyra, maar het ministerie van Financiën wilde wachten tot half juni om met een plan te komen voor de vervanging van de falende trein. Ook zou Meerstadt al eerder hebben aangegeven dat hij de leiding wilde overdragen.

 
Auteur: Joske van Lith

Timo Huges wordt de nieuwe topman bij NS

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.