Taxi-app krijgt Taxi InnovatiePrijs 2011

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De Taxi Innovatie Prijs is  op 2 december uitgereikt tijdens de jaarlijkse vakbeurs Taxi Expo, aan taxiID uit Amsterdam,  Het product ‘DirectDispatch’ is door de vakjury verkozen als meest innovatieve ontwikkeling in de branche voor kleinschalige personenvervoer.

Winnaar taxiID moest concurreren met de elektrische taxi’s van Greencab en het duurzaam, groen-gas vulstation van BIOSgroep. Het winnende product DirectDispatch stelt consumenten in staat overal een taxi - met een kwaliteitsbeoordeling van andere gebruikers - te bestellen via hun smartphone. Ook biedt de app aangesloten taxiondernemers de mogelijkheid om actuele voertuigposities aan het netwerk door te geven. Voor de organisaties die nog niet voorzien zijn van een dergelijk systeem, levert taxiID een serie gratis smartphone apps. Deze apps maken slim gebruik van de locatie bepalingsmogelijkheden van smartphones en stellen de taxiondernemer in staat geheel digitaal te communiceren met het taxiID-netwerk op het gebied van actuele voertuigposities en ritverwerking.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.