Snelfietsroute zoekt ambassadeurs

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Greenport Bikeway is de snelfietsroute die Venlo en Horst-Sevenum gaat verbinden. Een ontwikkeling die aandacht verdient. En daarvoor is Greenport Bikeway op zoek naar ambassadeurs.

De ambassadeurs helpen Greenport Bikeway onder de aandacht te brengen, via social media of een ‘gewoon’ gesprek. Zij stimuleren het gebruik van de nieuwe snelfietsroute maar ook het fietsen in het algemeen. Het spreekt voor zich dat zij zelf ook regelmati gebruik maken van Greenport Bikeway

Fiets en boom
In ruil voor de diensten krijgen ambassadeurs een jaar lang (mogelijk langer) een Groene Greenport Bikeway Fiets ter beschikking. Ook krijgen zij een eigen boom in het plukbos aan de route. Tot slot ontvangen ambassadeurs een (vip)uitnodiging voor alle events in het kader van Greenport Bikeway.

Aanmelden kan via www.greenportbikeway.nl/ambassadeurs en info@greenportbikeway.nl.

 
Auteur: Marieke Hut

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.