SnappCar introduceert SnappApp

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

SnappCar, de online community waar particulieren hun auto kunnen delen, introduceert de SnappApp. Hiermee kunnen reizigers snel en ook onderweg een geschikte particuliere auto in de directe omgeving vinden en afspraken maken met de verhuurder.

De app geeft via een kaartje inzicht in welke SnappCars er in de omgeving staan en via een kalender de beschikbaarheid van de auto’s, zodat huurders continu een actueel inzicht hebben in de dagen en dagdelen waarop auto’s beschikbaar zijn. Vervolgens kunnen huurder en verhuurder met de chatfunctie - vergelijkbaar met Whatsapp -, met elkaar communiceren.

Pascal Ontijd, mede-oprichter SnappCar wil de ’ruim 50.000 deelnemers in ruim 800 gemeenten in Nederland’ optimaal faciliteren met het onderling autodelen. De ambitie van SnappApp is om in 2018 250.000 Europese auto’s via haar platform te delen. SnappCar is een Nederlandse online community waar particulieren makkelijk en veilig hun auto met elkaar kunnen delen. Met een allrisk verzekering, grondige checks van huurders en onder andere afhandeling van parkeer- en verkeersboetes ontzorgt de organisatie de deelnemers.

 
Auteur: Redactie

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.