Samenrijden, gratis ontbijt en elektrisch rijden op het NVC

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Heeft u altijd al eens willen ervaren hoe het is om in een elektrische auto te rijden? Kom dan extra vroeg naar het Nationaal verkeerskundecongres op 2 november in NBC te Nieuwegein.

Voorafgaand aan het plenaire programma is het mogelijk om mee te rijden in een elektrische auto of om zelf (op vertoon van een geldig rijbewijs) een proefrit te maken.

Elektrisch rijden

De ANWB ziet elektrisch vervoer als een kansrijke en duurzame optie voor de komende decennia om comfortabel, schoon, stil en goedkoop van A naar B te komen. Op de congresdag is het tussen 7.00 en 10.00 uur mogelijk om in een elektrische auto te rijden.

Samenrijden.nl

Met samenrijden.nl combineert de ANWB de hype van Social media met het 'ouderwets' carpoolen, carpoolen wordt nu leuk doordat op deze manier een goed beeld ontstaat van de reisgenoot. Door gebruik te maken van samenrijden.nl verlicht men de verkeersdrukte, Co2 uitstoot, parkeerproblemen etc.

Bezoekers die carpoolen naar het congres via www.samenrijden.nl, worden getrakteerd op een gratis ontbijt. Bied een rit aan op deze website of rijd mee en ontvang een voucher voor het ontbijt.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.