RWS promoot thuiswerken met ludieke actie

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Ri
Rijkswaterstaat start een ludieke actie waarbij ze omwonenden van wegwerkzaamheden bij de A4 oproept om af en toe thuis te werken. Daardoor wordt het minder druk op de weg en zijn er minder files.

Thuiswerkers die zich voor de actie ‘Thuiswerken, dat is andere koek’ aanmelden via de website www.vananaarbeter.nl ontvangen koekjes thuis om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken. De actie loopt tot 31 maart 2010 en is onderdeel van de eerste in een serie themacampagnes die weggebruikers attenderen op alternatieven voor de file.

Motivaction heeft, in opdracht van Rijkswaterstaat, onderzoek gedaan naar thuiswerken in relatie tot reisgedrag. Daaruit blijkt dat twee op de drie werkende Nederlanders thuiswerken een geschikt middel vinden om files te vermijden.

Rijkswaterstaat pakt dertig hardnekkige knelpunten op de weg versneld aan, onder meer op de A4, om de doorstroming te verbeteren en de reistijd betrouwbaarder te maken. Zo worden er meer rijstroken aangelegd en worden vluchtstroken ingericht als spitsstroken. Deze werkzaamheden veroorzaken tijdelijk verkeershinder.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.