Rogier Rijkers nieuwe Hoofd Media CROW

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Ro
Rogier Rijkers, voorheen uitgever/hoofdredacteur van Cobouw, start per 1 april als Hoofd Media bij het CROW. Rijkers volgt Frans te Riele op die kiest voor het zelfstandig ondernemerschap. Met de komst van Rijkers bestaat het managementteam van CROW uit: directeur/bestuurder Iman Koster, Coen van Haasteren en Rogier Rijkers.

Iman Koster: ‘CROW ontwikkelt zich al enkele jaren naar een multimediale organisatie waarbinnen de klant centraal staat. Gevolg is dat onze kennis door steeds meer professionals in de sector in hun dagelijkse werk wordt gebruikt. Frans heeft hierin geweldige stappen gezet. Met de komst van Rogier verwachten wij die lijn stevig door te trekken. Rogier is sterk klantgericht en heeft een aanzienlijke track-record op digitaal gebied. Met de uitbreiding van het managementteam borgen wij die kennis meteen in de leiding van CROW.’

Rijkers

Rogier Rijkers (1974) was de afgelopen vijf jaar uitgever/hoofdredacteur van Cobouw, het platform voor de bouw. Daarvoor vervulde hij diverse commerciële en journalistieke functies bij de regionale uitgever Wegener.

Rogier Rijkers

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.