Robert Ruigrok van der Werve beloond voor techniekpromotie jongeren

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Robert Ruigrok van der Werve heeft op het techniekfestival’ Nederland innoveert’een ruimtereis gewonnen voor zijn inspanningen om jonderen te enthousiasmeren voor een technische oplering. Het congres vond op 14 maart plaats bij RDM in Rotterdam

Robert Ruigrok van der Werve ontving een cheque waarmee hij waarschijnlijk eind 2017 naar de ruimte gaat. Hij mag zich daarna astronaut noemen. Hij won de reis omdat hij volgens de jury van ‘Nederland innoveert’ het beste een carrière in de techniek promoot onder jongeren.

De prijs wordt uitgevoerd door het Nederlandse XCOR Space Expeditions. Het festival en de ruimtereiswedstrijd zijn initiatieven van Winkelman van Hessen. Nederland innoveert is bedoeld om technologie, ICT en innovaties van Nederlandse bodem te tonen om jongeren te stimuleren te kiezen voor een baan in deze sectoren.

verkeerskunde artikel

Foto: Tycho Muller

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.