Rijkswaterstaat verlengt verkeerscentrale- en DVM-overeenkomsten

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Rijkswaterstaat heeft het contract met het bedrijf Cofely voor het dynamische verkeersmanagement van RWS in noord- en oost-Nederland en Noord-Brabant verlengd. Ook is er een overeenkomst gesloten voor het het onderhoud en beheer van de verkeerscentrale van Rijkswaterstaat in noord en noordoost Nederland.

Deze overeenkomsten vertegenwoordigen een contractwaarde van in totaal 3,25 miljoen euro. Verkeerscentrales en dynamisch verkeersmanagement zijn cruciaal voor een goede doorstroming van het verkeer en de veiligheid op de wegen.

 

Verkeerscentrale Utrecht

Naast de genoemde opdrachten heeft Cofely Energy & Infra op dit moment een tienjarige overeenkomst voor het onderhoud van de verkeersmanagementcentrale van Rijkswaterstaat in Zuidwest-Nederland. Ook is zij in opdracht van Rijkswaterstaat betrokken bij de nieuwbouw van de verkeerscentrale in Utrecht waarvan de oplevering naar verwachting in april 2011 plaatsvindt.

 

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

RWS verkeerscentrale noord oost Nederland

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.