Rijkswaterstaat betrekt weggebruikers met de InfoTake

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
De
De taken en werkzaamheden van Rijkswaterstaat zijn niet meer alleen via de media (vananaarbeter.nl, gekozen tot populairste overheidswebsite van 2009) maar nu ook langs de weg beschikbaar voor weggebruikers. Het Wegendistrict Zeeland van Rijkswaterstaat vertelt nu via informatiezuil de InfoTake ter plekke over het werkveld.

Op het wegennet zelf zijn de mogelijkheden voor contact met de weggebruiker beperkt en kan alleen in korte boodschappen worden gecommuniceerd. Bij de InfoTake, geplaatst op de verzorgingsplaats aan de Grevelingendam, kan de weggebruiker een vier pagina’s tellend informatieblad halen. Daarop is te lezen over de taken van de weginspecteurs, over de Grevelingendam, over het gebruik van de Westerscheldetunnel, en nuttige tips met betrekking tot pech- en ongevallen. Op de middenpagina’s staat een overzichtskaart van Zeeland.

Als de weggebruiker positief reageert op deze informatievoorziening, overweegt het Wegendistrict om het aantal informatiezuilen uit te breiden.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.