Reistijdtool voor wegwerkzaamheden

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

'Rij op Tijd Westerlee' is de nieuwe reistijdtool rond de vele wegwerkzaamheden rondom Westerlee (Zuid-Holland).

Deze pilot bouwt voort op het eerder succesvolle 'Eitje van Utrecht'.  

Rij op tijd
De (mobiele) website http:// https://www.rijoptijd.nl/ laat op verschillende trajecten rondom Westerlee de actuele reistijd, inclusief vertragingstijd zien. Het is daarmee een praktisch hulpmiddel voor de weggebruiker om te bepalen wat de beste route is. De tijden zijn actueel. Zodra er iets op de weg verandert, wijzigt ook direct de vertragingstijd. Ook kan de wegegbruiker zich (gratis) laten 'alerten' via e-mail of sms bij grote vertraging op zijn voorgenomen traject. Je kunt tot een uur vooruit kijken.

'Rij op Tijd Westerlee' is gelanceerd door de Provincie Zuid-Holland in samenwerking met het Stadsgewest Haaglanden en de gemeente Westland in het kader van het 3-in-1 project. De reistijdtool is een produkt van Goudappel/Technolution.

 
Auteur: Marieke Hut

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.