Regio Stedendriehoek wil 10 fietsverbindingen verbeteren

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De regio Stedendriehoek wil tussen en naar de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen fietsverbindingen aanleggen die geschikt zijn voor elektrische fietsen. De huidige fietspaden zijn niet altijd ingericht op e-bikes. De regio zoekt bedrijven en organisaties die willen meedenken.

De steden en de dorpen in de regio Stedendriehoek liggen op korte afstand van elkaar. Dat maakt de regio bij uitstek geschikt om deze fietsverbindingen aan te leggen. 

Meedoen

Het komende jaar gaat de Stedendriehoek bekijken hoe en in welke volgorde de fietsverbindingen zijn te ontwikkelen. Dit wil de regio doen in samenwerking met partners. Bijvoorbeeld met bedrijven, belangenorganisaties en dergelijke, die ook kansen zien in de ontwikkeling van de fietsverbindingen. En die op regionale schaal kennis kunnen inbrengen of zelfs willen bijdragen aan de realisatie van verbindingen of aanliggende voorzieningen. De regio wil samen met deze bedrijven/organisaties uitzoeken waar de individuele verbindingen exact kunnen komen te liggen, hoe ze ingericht worden en welke van de verbindingen absoluut als eerste aangelegd moeten worden. Bedrijven en organisaties die willen meedenken kunnen daarvoor contact opnemen met de projectleider van de verkenningen.

 
Auteur: Marieke Hut

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.