Reclame maken? Sponsor een rotonde!

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De provincie Flevoland gaat de rotondes op provinciale wegen laten sponsoren. Aannemers voeren in ruil voor reclame gratis onderhoudswerkzaamheden aan de rotondes uit.

De aannemer mag van de provincie - als tegenprestatie voor het groenonderhoud op de middeneilanden van de provinciale rotondes - borden met handelsreclame plaatsen. Dat kunnen reclameborden van andere partijen zijn waarvoor de aannemer geld kan vragen om zo zijn onderhoudskosten terug te verdienen.

Niveau omhoog
Gedeputeerde Staten verwachten dat het niveau van onderhoud van de middeneilanden door deze werkwijze stijgt. Uit oogpunt van verkeersveiligheid (en tegelijkertijd om het landschap te beschermen) kan de provincie wel nadere eisen stellen aan het plaatsen van reclameborden.

Aanbesteding
Er zijn in totaal 61 provinciale rotondes. Op het ogenblik loopt de aanbesteding van het groenonderhoud van de middeneilanden. Marktpartijen kunnen tot en met zondag 26 januari inschrijven. Na het begin van de aanbestedingsprocedure eind december bleken zo’n zes marktpartijen interesse te hebben.

 
Auteur: Marieke Hut

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.