Provincie zet in op aantrekkelijker vervoer van Regiotaxi

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De provincie Overijssel, de gemeenten Deventer, Raalte en Olst-Wijhe, DVG en TCR ondertekenden op 27 mei convenanten om hun samenwerking te bekrachtigen. De provincie Overijssel, als verantwoordelijke voor het openbaar vervoer in West-Overijssel, voerde de afgelopen periode een aantal verbeteringen in die moet leiden tot aantrekkelijker en gemakkelijker vervoer per Regiotaxi.

Op 1 juni 2010 wordt het huidige contract met De Vier Gewesten (DVG) in combinatie met Taxicentrale Raalte (TCR) voor de Regiotaxi in Salland voortgezet. De voertuigen voldoen aan de hoogste milieueisen op het moment van aanschaf. Naast voertuigen met de schoonste dieselmotoren gaat TCR ook een vijf aardgasvoertuigen inzetten. De reductie van CO2-uitstoot sluit ook goed aan bij provinciale inspanningen om duurzame mobiliteit te bevorderen, met onder andere de campagne Rijden op aardgas.

 

Voor meer informatie www.regiotaxi.overijssel.nl

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.