Provincie NH subsidieert verkeersveiligheidsprojecten

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De provincie Noord-Holland stelt ruim 1 miljoen euro subsidie beschikbaar voor activiteiten die verkeersveilig gedrag in de provincie bevorderen én gericht zijn op scholieren van de basisschool of het voortgezet onderwijs.

De provincie richt zich in het verbeteren van de verkeersveiligheid  vooral op verkeersgedrag en bewustwording bij jongeren. Daarom stelt de provincie subsidie beschikbaar voor activiteiten die verkeersveilig gedrag bevorderen én gericht zijn op scholieren van de basisschool of het voortgezet onderwijs.

In totaal stelt de provincie 1.052.010 euro beschikbaar voor de subsidieregeling ‘Gedragsbeïnvloeding verkeersveiligheid’. Voorwaarden zijn dat de activiteiten plaatsvinden in Noord-Holland, maar buiten de Stadsregio Amsterdam, en in het schooljaar 2015-2016 te worden uitgevoerd.

Uiterlijk 1 augustus 2016 moeten deze activiteiten zijn afgerond. In aanmerking voor subsidie komen stichtingen, verenigingen en publiekrechtelijke rechtspersonen (met uitzondering van de rijksoverheid). Per aanvraag is het maximum gesubsidieerde bedrag 100.000 euro. De subsidieaanvraag kan worden ingediend van 2 tot en met 31 maart 2015. 


Klik hier voor meer informatie.

Foto: ANWB/AVD

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.