Programma Nationaal verkeerskundecongres bekend

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Het voorlopig programma van het Nationaal verkeerskundecongres 2011 is bekend. Het Nationaal verkeerskundecongres biedt een kwalitatief hoogstaand programma en is bedoeld voor verkeerskundigen, wegontwerpers, wegbeheerders, beleidsmedewerkers, verkeerspolitie en adviseurs. 

Na het succes van vorig jaar organiseren het vakblad Verkeerskunde en CROW voor de tweede keer het Nationaal verkeerskundecongres op woensdag 2 november in het NBC in Nieuwegein. Bekijk hier het voorlopige programma.

Verkeersmanagement 

De parallelsessies, gegeven door experts uit het veld, zijn verdeeld over acht zalen met elk een eigen thema. De onderwerpen lopen uiteen van wegontwerp en verkeersmanagement tot het prikkelen van gedrag door mobiliteitsdiensten en nieuwe media. Tussendoor zijn er drie plenaire bijeenkomsten van een uur waarin de laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeerskunde aan de orde komen.

 
Auteur: Eveline Korving

Het Nationaal verkeerskundecongres wordt voor de tweede maal gehouden, georganiseerd door Verkeerskunde en CROW.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.