PopUp-sessie over Belang van de auto voor winkelcentra

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min
De
De discussie brandt los op LinkedIn over het belang van de auto voor winkelcentra. Hebben de winkeliers gelijk en vormt het parkeertarief een barrière? Of heeft het parkeertarief niet zo veel invloed? Gemeenten, winkeliers en adviseurs worstelen met dit vraagstuk.

Acquire Publishing wil graag de discussie faciliteren maar ook met stakeholders op zoek gaan naar antwoorden. Want dan kunnen we een mening vorming, kunt u plannen maken, uw beleid onderbouwd implementeren en meer. Daarom organiseren wij, op initiatief van P1, een Pop-Up sessie over dit onderwerp: een bijeenkomst waar op korte termijn met maximaal 40 mensen verder wordt gesproken.

27 oktober van 13.30-16.30 uur

Hans van Tellingen (Strabo) en Hans Voerknecht (CROW-KpVV) spreken tijdens deze 'spontane bijeenkomst'  over het belang van de auto voor de winkelcentra. Vladan Jankovic (P1) treedt op al moderator. Tevens is een gemeente-ambtenaar uitgenodigd om aan te sluiten. 

In de sessie worden de specialisten een aantal discussie vragen voorgelegd die zij kunnen beantwoorden. Waarna u aan zet bent om uw mening te geven en door te vragen.

 

De Pop-Up sessie vindt plaats op 27 oktober aanstaande van 13.30 - 16.30 uur in Postillion Bunnik. Wilt u ook uw mening vormen, meer weten over het belang van de auto en meepraten? Kom dan ook naar deze sessie. 

 

Kosten deelname: € 47,50 per persoon. 
 

Voor aanmelding: klik hier

 

Lees hier de artikelen die Van Tellingen en Voerknecht hebben gepubliceerd en daarmee aanleiding zijn voor deze PopUp-sessie:

 
Auteur: Susanne Morren

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.