Parkeerprivileges voor Facebookfans

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Reclamebureau Stijlgenoten heeft als eerste organisatie in Nederland op het eigen parkeerterrein een plek exclusief gereserveerd voor Facebookfans van het bedrijf.
Een speciaal ontworpen bord bij de parkeerplek waarschuwt zelfs dat auto's van niet-fans worden weggesleept.
 
Volgens Erwin Lette van Stijlgenoten gaat het hier om een ludieke actie: ‘Maar wel met een serieus doel. We willen vooral onder de aandacht brengen welke mogelijkheden Facebook biedt om mensen actief te betrekken bij een organisatie, merk of product. Enthousiaste Facebookfans zijn nu eenmaal de beste ambassadeurs die je als bedrijf kunt hebben. Hun enthousiasme is namelijk objectief, en dat maakt hun positieve verhalen geloofwaardiger dan wanneer je ze zelf vertelt.’
 
Belangrijke aanleiding voor de parkeeractie van Stijlgenoten is het onderzoeksfeit dat op Facebook steeds meer mensen bepaalde merken blijken te volgen. Vorig jaar volgde de gemiddelde Facebooker 6 merken, intussen zijn dat er al 8.
 
Deel-en-winactie
Stijlgenoten heeft een deel-en-winactie verbonden aan de ludieke parkeeractie. Wie de actie 'liket', maakt kans op een gratis Facebookfanparkeerbord zoals dat ook op het parkeerterrein van Stijlgenoten staat.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.