P1-parkeergarages ontsluiten vol/vrijinformatie

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Parkeerexploitant P1 ontsluit vol/vrij informatie van haar parkeergarages online. Mensen die op zoek zijn naar een  parkeerplek kunnen real time op de website van P1 bekijken of er nog plaats is in de parkeergarage. Daarnaast is deze informatie beschikbaar via de App van de Parkeerlijn; de zoekmachine voor parkeren in Nederland.

Parkeerders kunnen nu in een vroeg stadium controleren of er nog een parkeerplek beschikbaar is. Het aanbieden van deze informatie past bij het streven van de parkeerexploitant om het automobilisten steeds gemakkelijker te maken.  Ook draagt het bij aan het verminderen van zoekverkeer, aldus P1. De informatie is te raadplegen via internet, de mobiele telefoon en de iPhone Parkeerlijn App. In de toekomst zal deze informatie ook beschikbaar zijn als App voor de Android en Blackberry telefoons en in diverse live navigatiesystemen. P1 beheert en exploiteert ruim 50 parkeergarages.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.