Overschie College winnaar TotallyTraffic Award 2012

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Het Overschie College in Rotterdam heeft de jaarlijkse TotallyTraffic Award gewonnen. De award wordt uitgereikt aan de school in Zuid-Holland die zich het meest inzet voor de verkeersveiligheid van en verkeerseducatie aan de leerlingen.

De school kreeg de prijs vanwege de bijzonder grote eigen inzet van de school bij de organisatie en uitvoering van de lessen, aldus de jury – bestaande uit de verkeerswethouders Peter Smit (Den Haag, jurylid vanuit het Stadsgewest Haaglanden), Jeroen Gebben (Barendrecht, jurylid vanuit de stadsregio Rotterdam) en Kees van Velzen (Alphen aan den Rijn, jurylid vanuit de overige Zuid-Hollandse regio’s).


TotallyTraffic Award
De Award is een initiatief van het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland ROV-ZH, bedoeld om scholen die zich bijzonder inspannen in het zonnetje te zetten. De Award bestaat uit een wisseltrofee, een geldbedrag, een wandbord en een filmregistratie op school.

TotallyTraffic is het programma voor verkeer van het ROV-ZH in samenwerking met de overheden in Zuid-Holland. Het is ontwikkeld om jongeren in het voortgezet onderwijs bewust en vaardig verkeersgedrag bij te brengen, om daarmee de relatief hoge ongevalsrisico’s voor jongeren terug te dringen. Meer dan honderd scholen in Zuid-Holland werken al met modules uit het programma.

 
Auteur: Joske van Lith

Het Overschie College in Rotterdam heeft de jaarlijkse TotallyTraffic Award gewonnen, de prijs voor de school in Zuid-Holland die zich het meest inzet voor de verkeersveiligheid van en verkeerseducatie aan de leerlingen.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.