Oudere spoorverbeteraars bieden hulp aan

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Ook Jonge veranderaars hebben niet de eeuwige jeugd. Wat ze wel hebben, is een blijvende passie voor verbeteringen aan het spoor.

Tijdens het jubileumfeest van de Jonge Veranderaars (het netwerk voor jonge professionals in de spoorbranche) is daarom een nieuw gezelschap aangekondigd: de Veranderaars in spoor (# VIS).

Concrete hulp
De ‘Veranderaars in spoor’ zijn de 35+'ers die - net als de Jonge Veranderaars - het spoor willen verbeteren. Op het 10-jarig jubileum van de Jonge Veranderaars trad onderzoeker Niels van Oort van de TU Delft naar voren. Van Oort wordt dit jaar 36 en mag daardoor geen Jonge Veranderaar meer zijn. De onderzoeker kondigde de oprichting van de Veranderaars in spoor aan en beloofde de jonge garde concrete steun: de ‘ouderen’ gaan twee keer per jaar een idee van de Jonge Veranderaars uitvoeren.

Vis
De Jonge Veranderaars kregen tijdens de bijeenkomst allemaal een arceerstift in de vorm van een vis. Van Oort: ‘Een grappig cadeautje om samen veranderingen in de spoorsector te markeren.’  

 
Auteur: Marieke Hut

Vis als markeerstift

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.