Opening Amstelaquaduct uitgesteld

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Het tracé van de Omlegging Amstelhoek, onderdeel van de nieuwe N201, gaat naar verwachting niet voor maart 2014 open. Het tracé moet de nieuwe N201 (bij de Amsterdamseweg weg, Amstelveen) verbinden met de bestaande N201 (de Mijdrechtse Zuwe, De Ronde Venen).

Eind 2013 is geconstateerd dat het weggedeelte tussen het aquaduct en de Amsterdamseweg niet aan de gestelde eisen voldoet. Op dit moment is de provincie Noord-Holland in overleg met de aannemer om te kijken naar een oplossing. De gevolgen voor de planning en de uiteindelijke openingsdatum van het tracé van de Omlegging Amstelhoek zijn op dit moment onduidelijk.

Laatste fase
Het tracé van de Omlegging Amstelhoek zou begin dit jaar open gaan. Met deze laatste openstelling zouden alle projecten van de nieuwe N201 voltooid zijn. De omlegging Amstelhoek is dé verbinding van de al geopende nieuwe N201 naar de bestaande N201 in de gemeente De Ronde Venen.

 
Auteur: Marieke Hut

Amstelaquaduct

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.