Ook vrijdagavond slachtoffers vliegramp via A2 en A27

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Op vrijdag 25 juli komen er opnieuw lichamen van slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne aan op Eindhoven Airport. Ook deze slachtoffers worden in colonne onder politiebegeleiding over de A2 en de A27 naar Hilversum vervoerd. Naar verwachting zal het vervoer begin vrijdagavond plaatsvinden.

Rijkswaterstaat roept weggebruikers opnieuw op om vrijdag tijdens het passeren van de colonne niet te stoppen op de rij- en/of vluchtstroken. Ook langs de snelweg staan wordt om veiligheidsredenen afgeraden. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden.

Net als voorgaande dagen worden vrijdag de snelwegen A2 en A27, om een vlotte en waardige doorgang te garanderen, tijdens het passeren van de colonne afgesloten voor het overige verkeer. Enkele kilometers voor en na de colonne maakt de politie de weg vrij. In zuidelijke richting zijn de wegen open voor het verkeer.

De afrit Bilthoven/Maartensdijk (nummer 32) op de A27 zal tijdig worden afgesloten voor het overige verkeer om een veilige doorgang van de colonne te garanderen.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.