Ook Eindhovense forenzen op de E-bike

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
In
In Rotterdam hebben al meer dan 500 forenzen de elektrische fiets geprobeerd. De ervaringen zijn zo positief, dat VCCR nu ook Eindhovense forenzen probeert te overtuigen van het comfort en gemak.

Sinds maart 2009 kunnen organisaties in Rotterdam meedoen aan Electric Fantastic. Dit project wordt gefinancierd door de Gemeente Rotterdam in het kader van het verbeteren van de luchtkwaliteit. In Eindhoven zal VCCR in opdracht van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) en BRAMM een soortgelijk project uitvoeren. Tien organisaties doen mee aan het project ‘Probeer een E-bike’. Het principe is gelijk aan het Rotterdamse: proberen is overtuigen. Een week lang kunnen werknemers, die normaal met de auto naar hun werk gaan, de E-bike testen. BRAMM heeft een vervolgaanbod ontwikkeld om de keuze voor de werknemer makkelijker te maken. Na afloop van de testperiode wordt de werknemer een lease constructie aangeboden.

 

VCCR wil in opdracht van werkgevers, overheden en mobiliteitsaanbieders reizigers adviseren, stimuleren en ondersteunen bij de optimale keuze van hun vervoerwijze in het woon - werk en zakelijk verkeer. Daarbij worden alle mogelijke vervoermodaliteiten onder de aandacht gebracht die voldoen aan gestelde criteria voor de noodzakelijke mobiliteit zoals reistijd, reiskosten, reizigerscomfort en milieueffecten.

 
Auteur: Joske van Lith

Eindhovense forenzen kunnen diverse Ebikes testen

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.