Onlinetool kruispuntverkenner

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

CROW heeft een online kruispuntverkenner ontwikkeld. Deze verkenner ondersteunt de wegontwerper en wegbeheerder in de maatschappelijke en politieke discussies voorafgaand aan de aanleg van een nieuw kruispunt.

Als wegbeheerder of wegontwerper bent u betrokken bij het vernieuwen of nieuw aanleggen van een kruispunt. Keuzes en vragen komen op u af. Burgers willen meer weten over de veiligheid van het kruispunt. Bestuurders en raadsleden willen de keuze voor een kruispuntvorm met een onderbouwd advies op een presenteerblaadje aangereikt krijgen.

De nieuwe online tool Kruispuntverkenner ondersteunt u in dit proces. De tool loodst u door keuzes heen met als resultaat een goed onderbouwd en helder rapport en advies. U krijgt inzicht in het juiste kruispunt op de juiste locatie. Bekijk de video of lees verder op www.crow.nl/kruispuntverkenner

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.